Toimintaviikon ohjelma

huhtikuu 19, 2009 at 4:24 pm (Uncategorized)

Kansainvälisen toimintaviikon ohjelma alkaa olla kasassa!

Jyväskylässä viikon järjestämiseen osallistuvat YY:n lisäksi JYY, naistutkimuksen ainejärjestö Nasta ja kansainvälisiä opiskelijoita.

Maanantai 20.4.

  • 12:00 Viikon avajaiset C-rakennuksen amfiteatterilla

Avajaisissa viikolle osallistuvat tahot esittäytyvät ja kertovat toiminnastaan. Samoin eräs yllättävä taho esittäytyy… Tule katsomaan, kuulemaan ja kysymään. Jaossa myös Jyväskylän manifesti.

Tiistai 21.4.

Naistutkimuksen ainejärjestö Nasta järjestää mielenilmauksen naistutkimuksen oppiaineen säilyttämisen puolesta. Mietityttääkö naistutkimuksen ympärillä pyörineet tapahtumat, ja siitä tiedottaminen ja puhuminen? Loppuuko, lopetetaanko vai lopettuuko naistutkimus? Kukaan ei näytä olevan vastuussa tai ymmärtävän tilannetta – ja resurssipulasta kärsivä yliopistomme tiedottaa vasta siinä vaiheessa, kun rahat ovat jo lopussa ja oppiaine katoaa.  Tule kertomaan mielipiteesi.

  • 14:00-16:00 JYY esittelee johtosääntöuudistusta C 3 -salissa

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta esittelee johtosääntöuudistusta ja sitä valmistelevan työryhmän edistymistä. Tekeillä on laajamittainen kysely uudistuksen hyväksynnästä yliopistolaisten keskuudessa, josta JYY kertoo myös tässä tilaisuudessa enemmän.

Muuta tiistaina:

10:30 YFI-laitoksella vietetään filosofian oppiaineen laitoskahveja tuttuun tapaan, tiistaina aiheena yliopistouudistukset.

19:00 Kampus Kinon esityksessä Der Baader Meinhof Komplex.

Keskiviikko 22.4.

International students will introduce us to educational policies and practices in their countries and share their views on recent reforms in Finland. The debate is an informal forum for sharing experiences and an attempt to relate varying situations and reforms to the question of global, commercial order of higher education that is forming up.

Torstai 23.4.

  • 12:00-17:00 Yhteinen Yliopisto tarjoaa ruokaa, juomaa ja ohjelmaa C-rakennuksella

Säästä rahaa, syö ilmaista ruokaa täällä! Tarjoamme myös foorumin itsesi ilmaisemiselle, musiikkia ja luokatonta ohjelmaa.

Haluatko tietää Yhteisen Yliopiston toiminnasta enemmän? Minkälaista toimintaa olemme järjestäneet ja mitä suunnitelmia meillä on tulevaisuutta varten? Miksi tapahtumaviikkoa järjestetään, keitä siihen osallistuu ja miksi? Mitä tapahtuu muiden kaupunkien yliopistoissa ja millaisia opiskelijaverkostoja kevään aikana on syntynyt? Mitä mieltä olemme yliopistouudistuksista? Entä sinä?

Torstain tilaisuus on tarkoitettu avoimeksi ja vapaamuotoiseksi tilaksi keskustelulle, tiedotukselle ja kysymyksille uudesta uljaasta yliopistosta: tule kehittämään kanssamme vaihtoehtoja sen haastamiseksi. Reclaim Your Education!

chaplin_great_dictator

Mainokset

1 kommentti

  1. Toimintaviikko avattu - lue myös manifesti! « Yhteinen yliopisto said,

    […] jälkeen YY ja muut toimintaviikolle osallistuvat tahot (JYY, Nasta ry) esittelivät lyhyesti viikon ohjelman ja eri päivien […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: